Lamm på somrigt sätt



Det här gjorde jag (David) och min syster när vi inte hade någon potatis hemma . Men det funkade jättebra ihop.
 
Det här behöver du till 4 portioner:
1. 4 portionsbitar lamm entrecote.
2. Salt och peppar
3. Rosmarinav
4. En halv honungs melon.
5. Minitomater
6. Italienska salladsblad

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Ge köttet en fin yta på grill eller i stekpannan. Krydda den med salt, peppar och rosmarin. Det
är viktigt att den bryns på alla sidor så att köttsaften stannar kvar.
3. In i ugnen. När köttet har en innetemperatur av 56 grader är det blodigt, 63 grader är medium, 70 grader är välstekt.
4. Skölj och dela minitomaterna på hälften. Skölj salladen. Skala och skär
melonen i bitar.


































































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0